UUTISIA VILJAKETJUSTA

Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR ry hakee asiantuntijaa vanhempainvapaan ajalle

Hanna Helkkula (hanna.helkkula a vyr.fi), 8.8.2022

Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR ry on suomalaisen vilja-, öljy- ja valkuaiskasvisektorin yhteinen kehittämisorganisaatio, jossa on mukana yli 50 yritystä ja toimijaa. VYR:n tavoite on edistää suomalaisen viljaketjun toimivuuden ja kannattavuuden yleisiä edellytyksiä. VYR toteuttaa viljaketjun kehittämistyö- ja tiedotustoimenpiteitä sekä koordinoi yhteistyötä viljaketjun eri osapuolten välillä. VYR toimii tiiviissä yhteistyössä Ruokaviraston, Luonnonvarakeskuksen, maa- ja metsätalousministeriön ja muiden sidosryhmien kanssa.

Asiantuntijana työskentelet erinäisten työryhmien ja projektien vetäjänä sekä sihteerinä. Suunnittelet ja toteutat viljaketjun kehitystoimenpiteitä ja järjestät tilaisuuksia suurista seminaareista pienempiin työpajoihin. Seuraat ja analysoit viljamarkkinoiden tapahtumia ja tuotat uutisia aiheesta. Tärkeä osa työtäsi on olla yhteydessä jäseniin ja muihin sidosryhmiin. Työssäsi luot laajat verkostot viljaketjun toimijoihin kotimaassa ja olet yhteyksissä myös ulkomaisten toimijoiden kanssa. Tehtävän sisältöä on mahdollista räätälöidä työntekijän osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Toivomme hakijoilta korkeakoulututkintoa (esim. MMM /agronomi /agrologi) sekä maatalouden ja erityisesti kotimaan vilja-, öljy- ja valkuaiskasvisektorin tuntemusta. Alan yleisestä tuntemuksesta on hyötyä. Lisäksi tarvitaan hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä englannin kielen taitoa. Kokemus viestintä- ja hanketehtävistä, organisointitaidot sekä itsenäinen ja kehittävä työote ovat eduksi. 

Työsuhde on kokoaikainen ja kestää vähintään 31.8.2023 asti. Työ alkaa 7.11.2022 tai sopimuksen mukaan. Toimitilamme sijaitsevat Länsi-Pasilassa ja tarjoamme mahdollisuuden etätyöskentelyyn töiden niin salliessa. Hakemus palkkatoiveineen pyydetään lähettämään 21.8. mennessä osoitteeseen ulrika.wikstrom a vyr.fi. Teemme haastatteluja jo ennen hakuajan loppumista. Lisätietoja antavat asiantuntijat Hanna Helkkula (+358 40 826 6726) ja Ulrika Wikström (+358 50 432 907).

Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR ry
Pasilankatu 2, 00240 Helsinki