UUTISIA VILJAKETJUSTA

VYR hakee asiantuntijaa vanhempainvapaan ajalle

Katariina Vilppula (katariina.vilppula a vyr.fi), 6.10.2021

VYR tarjoaa näköalapaikan ja mahdollisuuden tutustua laajalti vilja-ja öljykasvisektorin toimijoihin. Asiantuntijan tehtävä pitää sisällään muun muassa työryhmien työn suunnittelua, tilaisuuksien järjestämistä, materiaalien valmistelua sekä yhdistyksen ja hankkeen hallinnointia.

Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR ry on suomalaisen vilja-, öljy- ja valkuaiskasvisektorin yhteinen kehittämisorganisaatio, jossa on mukana yli 50 yritystä ja toimijaa. VYR toteuttaa vilja-, öljy- ja valkuaiskasvisektorin hanketta, jota maa- ja metsätalousministeriö rahoittaa. Päätavoitteena on luoda edellytyksiä alan kannattavalle toiminnalle ja kehitykselle. VYR:issä työskentelee kaksi henkilöä.

Haemme 

ASIANTUNTIJAA vanhempainvapaan ajalle 

Asiantuntijana tehtäviisi sisältyy VYR työryhmien työn suunnittelua, tilaisuuksien järjestämistä, materiaalien valmistelua sekä yhdistyksen ja hankkeen hallinnointia. Olet mukana erikokoisten projektien suunnittelussa, myös vetäjänä. Pidät yhteyttä jäsenorganisaatioihin ja sidosryhmiin. Koordinoit myös Suomen Kaurayhdistyksen ja Kauraklusterin toimintaa. Tehtävän sisältöä on mahdollista räätälöidä työntekijän osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. 

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan, jossa pääset kehittämään kotimaista vilja-, öljy- ja valkuaiskasvisektoria sekä tutustumaan laajasti alan toimijoihin. 

Toivomme hakijoilta korkeakoulututkintoa (esim. MMM /agronomi /agrologi) sekä maatalouden ja erityisesti kotimaan vilja-, öljy- ja valkuaiskasvisektorin tuntemusta. Alan yleisestä tuntemuksesta on hyötyä. Lisäksi tarvitaan hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä englannin kielen taitoa. Kokemus viestintä- ja hanketehtävistä, organisointitaidot sekä itsenäinen ja kehittävä työote ovat eduksi. 

Työsuhde on kokoaikainen ja kestää syksyyn 2023 saakka. Työ alkaa 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan. Toimitilamme sijaitsevat Länsi-Pasilassa ja tarjoamme mahdollisuuden etätyöskentelyyn töiden niin salliessa. Hakemus palkkatoiveineen pyydetään lähettämään torstaihin 21.10.2021 kello 16 mennessä osoitteeseen hanna.helkkula a vyr.fi. Lisätietoja antavat hallituksen puheenjohtaja Max Schulman p. 040 825 2112 sekä asiantuntijat Hanna Helkkula p. 040 826 6726 ja Katariina Vilppula p. 040 828 6076. 

Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR ry
Pasilankatu 2, 00240 Helsinki
www.vyr.fi       www.twitter.com/VYR_fi
Facebook: Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR