UUTISIA VILJAKETJUSTA

VYR hakee ASIANTUNTIJAA vanhempainvapaan ajalle

Katariina Vilppula (katariina.vilppula a vyr.fi), 28.11.2018

VYR tarjoaa näköalapaikan ja mahdollisuuden tutustua laajalti vilja-ja öljykasvisektorin toimijoihin. Asiantuntijan tehtävä pitää sisällään viestinnän sisällön suunnittelua, tiedonhakua ja julkaisemista verkossa, nettisivuilla sekä somessa.

Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR ry on suomalaisen vilja- ja öljykasvisektorin 50 toimijan ja yrityksen yhteinen kehittämisorganisaatio. VYR toteuttaa vilja-, öljy- ja valkuaiskasvisektorin hanketta, jota maa- ja metsätalousministeriö rahoittaa. Päätavoitteena on luoda edellytyksiä alan kannattavalle toiminnalle ja kehitykselle. VYR:ssä työskentelee kaksi henkilöä.

Haemme 

ASIANTUNTIJAA vanhempainvapaan ajalle 

Asiantuntijana vastaat vilja- ja öljykasvimarkkinoiden seurannasta, tiedonhausta ja analysoinnista. Tiedotat markkinatapahtumista Viljaviesti-uutiskirjeessä, verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Tehtäviisi kuuluu verkkosivujen sisällöntuotantoa ja viestinnän suunnittelua. Osallistut VYR työryhmien työn suunnitteluun, tilaisuuksien järjestämiseen ja materiaalien valmisteluun. Olet mukana erikokoisten projektien suunnittelussa, myös vetäjänä. Pidät yhteyttä jäsenorganisaatioihin ja sidosryhmiin. 

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan, jossa pääset kehittämään kotimaista vilja- ja öljykasvisektoria ja tutustumaan laajasti alan toimijoihin. 

Toivomme hakijoilta korkeakoulututkintoa (esim. MMM /agronomi /agrologi) sekä maatalouden ja erityisesti kotimaan vilja- ja öljykasvisektorin tuntemusta. Vilja- ja öljykasvialan yleisestä tuntemuksesta on hyötyä. Lisäksi tarvitaan hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito on eduksi. Kokemus viestintä- ja projektitehtävistä, organisointitaidot sekä itsenäinen ja kehittävä työote ovat eduksi. 

Työ on määräaikainen, noin vuoden mittainen ja alkaa 1.2.2019 tai sopimuksen mukaan. Hakemus palkkatoiveineen pyydetään lähettämään 11.12.2018. kello 16 mennessä osoitteeseen paivi.tahtinen a vyr.fi . Lisätietoja antavat hallituksen puheenjohtaja Max Schulman p.040 825 2112, varapuheenjohtaja Pekka Heikkilä p. 050 517 8035 ja koordinaattori Päivi Tähtinen p. 040 828 6076. 

Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR ry
Pasilankatu 2, 00240 Helsinki
www.vyr.fi     www.twitter.com/VYR_fi
Facebook: Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR