UUTISIA VILJAKETJUSTA

VYR hakee asiantuntijaa - hakuaikaa jatkettu 12.8. saakka!

Päivi Tähtinen (paivi.tahtinen a vyr.fi), 8.8.2016

VYR:issä on avoinna asiantuntijan paikka edellisen haltijan lähtiessä uusiin haasteisiin. VYR tarjoaa näköalapaikan ja mahdollisuuden tutustua laajalti vilja-ja öljykasvisektorin toimijoihin. Asiantuntijan tehtävä pitää sisällään viestinnän sisällön suunnittelua, tiedonhakua ja julkaisemista verkossa nettisivuilla ja somessa.

Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR ry on suomalaisen vilja- ja öljykasvisektorin 40 toimijan ja yrityksen yhteinen kehittämisorganisaatio. VYR toteuttaa vilja- ja öljykasvisektorin hanketta, jota maa- ja metsätalousministeriö rahoittaa. Päätavoitteena on luoda edellytyksiä alan kannattavalle toiminnalle ja kehitykselle. VYR:ssä työskentelee kaksi henkilöä.

Haemme

 ASIANTUNTIJAA

Asiantuntijana vastaat vilja- ja öljykasvimarkkinoiden seurannasta, tiedonhausta ja analysoinnista. Tiedotat markkinatapahtumista Viljaviesti-uutiskirjeessä, verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Tehtäviisi kuuluu verkkosivujen sisällöntuotantoa ja viestinnän suunnittelua. Osallistut VYR:n työryhmien työn suunnitteluun ja koordinointiin, tilaisuuksien järjestämiseen sekä materiaalien valmisteluun. Olet mukana erikokoisten projektien suunnittelussa, myös projektien vetäjänä. Pidät myös yhteyttä jäsenorganisaatioihin ja sidosryhmiin.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan, jossa pääset kehittämään kotimaista vilja- ja öljykasvisektoria ja tutustumaan laajasti alan toimijoihin.

Edellytämme korkeakoulututkintoa (esim. MMM /agronomi) sekä maatalouden ja erityisesti kotimaan vilja- ja öljykasvisektorin tuntemusta. Vilja- ja öljykasvimarkkinoiden yleisestä tuntemuksesta on hyötyä. Lisäksi tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja englannin kielen taitoa. Kokemus viestintä- ja projektitehtävistä, organisointitaidot sekä itsenäinen ja kehittävä työote ovat eduksi.

Työ alkaa 5.9. tai sopimuksen mukaan. Hakemus palkkatoiveineen pyydetään lähettämään 12.8. kello 16 mennessä osoitteeseen pekka.heikkila a etl.fi. Lisätietoja antavat hallituksen puheenjohtaja Pekka Heikkilä p. 050 5178035 ja koordinaattori Päivi Tähtinen p. 040 828 6076.

Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR ry
Pasilankatu 2, 00240 Helsinki 
www.vyr.fi
www.twitter.com/VYR_fi
Facebook: Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR