UUTISIA VILJAKETJUSTA

VYR:n hintaseurantaa kehitetään

Katri Popov (katri.popov a vyr.fi), 4.4.2016

Tavoitteena on tehdä hintaseurannasta ajantasaisempaa ja näin palvella entistä paremmin sekä myyjiä että ostajia. Hintoja voi lisäksi seurata nyt myös mobiilisti oman sovelluksen kautta!

VYR:n kotimaan viljojen ja öljykasvien ostohintojen seurantaa ajantasaistetaan tulevina viikkoina. Tavoitteena on tehdä hintaseurannasta ajantasaisempaa ja näin palvella entistä paremmin sekä myyjiä että ostajia.

Aiemmin hintatiedot on kerätty kotisivuilla olevaan taulukkoon kerran viikossa, yleensä maanantaina aamupäivän aikana. Ajantasaistamisen tavoitteena on päivittää hinnat tuttuun taulukkoon aina ostajien hintanoteerausten muuttuessa. Tästä lähtien muutoksia voi tulla taulukkoon siis useamman kerran viikossa.

Merkittävimpänä muutoksena on se, että vihreä ja punainen väri tulevat jatkossa merkitsemään hinnan muutosta ostajan edelliseen hintapäivitykseen verrattuna. Mustalla merkitty hinta tarkoittaa sitä, ettei hintaan tullut muutosta viimeksi kun ostaja on päivittänyt hintatietoja kotisivuilleen. Tähän saakka väreillä on ilmoitettu muutosta verrattuna edeltävän viikon maanantain päivitystilanteeseen VYR:n hintataulukossa.

Hinnat ovat edelleen ostajien nettisivuillaan ilmoittamia perushintoja. Laatulisiä tai välityskuluja ei ole huomioitu, alv 0 %. Tarkista tarkemmat hintaan ja toimitukseen liittyvät ehdot ostajien sivuilta. Termiinihinnat ovat ostajien nettisivuillaan ilmoittamia hintoja syksyn 2016 toimituksille. Toimitusajankohdat vaihtelevat hieman ostajasta riippuen ja ne näkyvät taulukossa.

Puhelimiin ladattavissa nyt myös oma hintaseurantasovellus

Hintaseurantasovelluksen avulla kotimaan viljojen ja öljykasvien ostohinnat pysyttelevät aina käden ulottuvilla! Sovellus löytyy omasta sovelluskaupastasi hakusanalla VYR. 

Linkkejä eri sovelluskauppoihin mobiiliapplikaation lataamiseksi laitteille:

1) Mac App Store (iOS): itunes.apple.com/fi/app/vyr-viljojen-hintaseuranta/id1087303669
2) Google Play (Android): play.google.com/store/apps/details?id=fi.verkkovaraani.vilja
3) Windows Store: www.microsoft.com/fi-fi/store/apps/vyr-viljojen-hintaseuranta/9nblggh5lpw7

Kokemuksia ja kehitysehdotuksia sovelluksesta voi lähettää osoitteeseen katri.popov a vyr.fi 

Siirry kotimaan hintaseurantaan