UUTISIA VILJAKETJUSTA

Ajankohtaista VYR:n kotisivuilla

Katri Popov (katri.popov a vyr.fi), 9.2.2016

VYR:n kotisivut uudistuivat tammikuussa ja uusia elementtejä on lisätty sivustolle. Hämeenlinnan viljelijäseminaariin mahtuu vielä mukaan, ilmoittautuminen päättyy torstaina 11.2.

Ilmoittautuminen viljelijäseminaariin päättyy to 11.2.

VYR:n perinteinen viljelijäseminaari järjestetään Hämeenlinnassa keskiviikkona 17.2.2016. Seminaarissa keskitytään tällä kertaa erityisesti viljatilojen kannattavuuteen, viljamarkkinoiden toimintaan ja niiden seuraamiseen. Seminaarin yhteydessä on totuttuun tapaan viljasektorin toimijoiden esittelypisteitä. Tutustu ohjelmaan tästä


Tilaisuus ja tarjoilut ovat maksuttomia, ilmoittautuminen on pakollista ja se päättyy torstaina 11.2.2016. Ilmoittautua voi tästä tai puhelimitse 040 826 6726.

Kotimaan ostohinnat -taulukko

VYR:n kotisivuilla oleva kotimaan hintaseuranta sai uuden ulkoasun viime kuussa, kun VYR:n uudet kotisivut avattiin. Tällä viikolla taulukkoon on lisätty ominaisuus, mikä mahdollistaa taulukon siistin tulostamisen.

Taulukon tulostus onkin nyt helppoa: avaat vain valitsemasi taulukot ja painat näppäinyhdistelmää CTR + P. Selain avaa tulostusikkunan ja lopputuloksen pitäisi olla helposti luettavissa paperilta. Ohje löytyy myös hintataulukon yläpuolelta. Kevään kuluessa kotimaan hinnat saadaan luettua myös omasta mobiiliapplikaatiosta! Lisää uutisia tästä myöhemmin. Kotimaan hintoihin pääsee tästä.

Viljamarkkinoiden viikkokatsaus

Tuttu Viljaviesti on saanut rinnalleen viikoittaisen markkinakatsauksen vilja- ja öljykasvisektorin ajankohtaisiin aiheisiin. Viikkokatsauksessa käydään läpi kuluneen viikon tapahtumia ja seurataan markkinoiden kehitystä. Useimmiten katsaus päivittyy perjantaisin. Viikkokatsaukseen pääsee tästä. 

Anna palautetta

VYR uudisti kotisivut tammikuun puolessa välissä ja palaute on aina tervetullutta. Palautetta voi antaa myös VYR:n toiminnasta kokonaisuudessaan. Palautetta voi lähettää oheisen lomakkeen kautta: Anna palautetta. Muistathan jättää yhteystietosi, jos haluat että sinuun otetaan yhteyttä.